Over Mooii; Thomas Laming

Met ruim 10 jaar dienstverband in de interieursector maakte Thomas Laming in 2014 de stap om aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer. Onder naam de Mooii Interieurbouw is hij inmiddels enkele jaren actief op het gebied van interieur maatwerk voor de particuliere en zakelijke markt. Naast zijn opleiding tot interieurbouwer heeft Thomas ook de opleiding bouwkunde afgerond. Hierdoor kan hij een compleet pakket aan diensten aanbieden; van een professioneel advies, tot de uiteindelijke realisatie van een project.

Thomas heeft inmiddels ook een sterke vaste kracht aangetrokken om alle klanten nog beter van dienst te zijn. Owen van Berkel is een hele fijne en vakbekwame man waar Thomas (en de klanten) heel tevreden over zijn.

Wij zijn aangesloten bij:

Mooii

Mooii Interieurbouw staat voor producten die tot in de puntjes afgewerkt zijn. Alle producten worden voor u als klant handgemaakt. Daarnaast gaat Mooii Interieurbouw graag de uitdaging aan om creatieve oplossingen te bedenken zodat uw wensen verwezenlijkt kunnen worden!

In een overleg kan er afhankelijk van uw wensen een voorstel worden gemaakt om precies datgene te realiseren wat u voor ogen heeft. Heeft u al een idee of een ontwerp voor een kast, tafel, keuken of ander meubel? Ook dan is Mooii Interieurbouw het juiste adres om dit te vertalen naar een professionele correcte uitvoering hiervan.

Neem contact op
Maak hier direct een vrijblijvende afspraak!

Inspiratie opdoen?
Wij van MOOII Interieurbouw helpen u een handje

MOOII Interieurbouw is gespecialiseerd in interieur maatwerk in uw woning, winkel of kantoorpand.