Maatwerk keukens

Het uitzoeken van een nieuwe keuken brengt meestal veel vragen met zich mee op het gebied van kleur, formaat en gebruiksgemak. Bij standaard keukens die opgesteld staan in de landelijke ketens vind je vaak net niet wat je zoekt. Bent u net op zoek naar dat beetje extra? Ga dan eens rond de tafel met Mooii Interieurbouw. Een prachtige maatwerk keuken, volledig gebaseerd op uw wensen, biedt in dit soort gevallen namelijk vaak de oplossing! 

Het vervaardigen van maatwerk keukens behoort tot één van de specialiteiten binnen Mooii Interieurbouw. Aan de hand van uw ideeën wordt uw droomkeuken uitgewerkt en gevisualiseerd. Op deze manier weet u op voorhand precies hoe het eindresultaat eruit zal zien. Van zeer strak en modern, tot landelijk en klassiek; Mooii Interieurbouw gaat iedere uitdaging aan en adviseert u graag op het gebied van kleur- en materiaalkeuze.

Keuken renoveren

De keuken is normaal gesproken een belangrijke leefplek in een woning. Omdat deze ruimte veel gebruikt wordt kan renovatie in veel gevallen wonderen doen. Uw keuken kan door Mooii Interieurbouw middels (kleine) aanpassingen vernieuwd worden zodat deze weer als nieuw oogt. Hierbij kunt u onder andere denken aan het vervangen van frontjes.

Mooii Interieurbouw denkt graag met u mee zodat uw “oude” keuken er weer jaren tegenaan kan.

Neem direct contact met ons op!

Inspiratie opdoen? Bekijk onderstaande projecten!