Huis & Interieur

Bent u op zoek naar een meubelstuk dat niet standaard in een woonwinkel te vinden is? Neem dan eens contact op met Mooii Interieurbouw. Bij Mooii Interieurbouw kunt u namelijk terecht voor al het denkbare maatwerk, van modern tot klassiek en alles wat daar tussen in zit. Zowel het adviseren als het  vervaardigen en monteren, Mooii Interieurbouw levert het totaalplaatje. Omdat alles op maat gemaakt wordt bent u ook niet gebonden aan standaard maten, alles is mogelijk!

De samenwerking met Mooii Interieurbouw kan variëren van een tv-meubel of een eetkamertafel tot een totaal nieuw interieur. Mooii Interieurbouw zet alles op alles om er voor te zorgen dat u zich echt thuis voelt in uw woning of bedrijfspand.

Kastenwand

In een woning is er al snel op bepaalde plaatsen verloren ruimte. Een standaard kast past vaak nét niet precies op de plek waar je hem voor ogen had. Wij bieden de uitkomst; een volledig op maat gemaakte kastenwand behoort namelijk tot één van de specialiteiten van Mooii Interieurbouw. Denk bijvoorbeeld aan die ruimte op zolder waar u geen kast kunt plaatsen omdat het dak schuin loopt. Mooii Interieurbouw kan voor u een op maat gemaakte kast verzorgen. Neem vrijblijvend contact op en ga samen met Mooii aan slag om aan uw verloren ruimte creatieve invulling te geven. 

Neem direct contact met ons op!

Inspiratie opdoen? Bekijk onderstaande projecten!